Γιουβέντους: Χάνει το ντέρμπι με την Μίλαν λόγω τιμωρίας ο Ντι Μαρία

Η αγκωνιά που έριξε σε αντίπαλο στο Μόντσα – Γιουβέντους θα κοστίσει στον Άνχελ Ντι Μαρία κάτι περισσότερο από μία αποβολή, με τον αθλητικό δικαστή να τον τιμωρεί με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό από τα προσεχή ματς με Μπολόνια και Μίλαν.

Η αναμέτρηση της Μόντσα με την Γιουβέντους τη περασμένη Κυριακή για την 7η αγωνιστική της Serie A έμεινε στη μνήμη των φιλάθλων για δύο λόγους. Ο πρώτος είχε να κάνει με το 1-0 της ομάδας των Μπερλουσκόνι – Γκαλιάνι, με τη νεοφώτιστη να παίρνει την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας, ενώ ο δεύτερος αφορούσε τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Για την ακρίβεια την αποβολή του στο 41ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα, για αγκωνιά στο στήθος αντιπάλου (Ίτσο), με τον Αργεντινό φορ να σπεύδει μετά το φινάλε του αγώνα να ζήτησει δημόσια συγγνώμη και να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα, μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Δύο ημέρες αργότερα ήρθε και η “καμπάνα” για τον Ντι Μαρία που επηρεάζει άμεσα και την Γιουβέντους, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να τιμωρείται με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό και να χάνει τόσο το εντός έδρας ματς με την Μπολόνια (2/10) όσο και το ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Μίλαν στο “Σαν Σίρο” (8/10).

Σημειώνεται πως απόντες από τους πάγκους των ομάδων τους στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος θα είναι τόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο όσο και ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο προπονητής των τζαλορόσι αποβλήθηκε στο ματς με την Αταλάντα και δεν θα είναι στον πάγκο στο εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ίντερ ενώ εκείνος των αετών συμπλήρωσε πέντε κάρτες στο ματς με την Κρεμονέζε και θα είναι τιμωρημένος στο παιχνίδι με την Σπέτσια στο “Ολίμπικο”.

To Top