Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1: Ο Τροσάρ την κράτησε ζωντανή στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου

Η Άρσεναλ επικράτησε εκτός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 με τον Τροσάρ να πετυχαίνει το γκολ των φιλοξενούμενων στο 20′ της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους να περνάνε και πάλι στην κορυφή της Premier League, στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι με ένα παιχνίδι παραπάνω όμως.

 

Η Άρσεναλ έκανε το χρέος της, έφυγε με το διπλό από το “Όλντ Τράφορντ” καθώς το γκολ του Τροσάρ στο 20′ της έδωσε το τρίποντο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ομάδα του Αρτέτα έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι με αυτό το τρίποντο πήγαν στους 86 βαθμούς την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι έχει 85 αλλά με ματς λιγότερο και όλα θα κριθούν την εβδομάδα που έρχεται με τους μπλε να έχουν να δώσουν δύο παιχνίδια και την Άρσεναλ ένα.

Οι “κανονιέρηδες” κατάφεραν να κερδίσουν για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια στο “Όλντ Τράφορντ” ενώ αυτή ήταν η ένατη σερί εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Αρτέτα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονανά, Νταλότ, Κασεμίρο, Έβανς (75′ Καμπουαλά), Γουάν-Μπισάκα (87′ Φόρσον), Μάινου, Άμραμπατ (87′ Έρικσεν), Ντιαλό (70′ Άντονι), ΜακΤομινέι, Γκαρνάντσο, Χόιλουντ (87′ Γουίτλι).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Τομιγιάσου, Έντεργκααρντ (90+3′ Κίβιορ), Παρτέι (90+2′ Ζορζίνιο), Ράις, Σακά (82′ Ζεζούς), Τροσάρ (66′ Μαρτινέλι), Χάβερτς.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξή τους είναι η διαφορά τερμάτων σε όλο το πρωτάθλημα (και όχι στα μεταξύ τους παιχνίδια).

 

To Top