Γιουνάιτεντ: Αντιδράσεις για την… 10λεπτη αεροπορική πτήση!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τοποθετήθηκε μετά την κριτική και το σχολιασμό που δέχθηκε για την απόφασή της να κάνει αεροπορικό ταξίδι για μία απόσταση 160 χλμ., επικαλούμενη αυξημένη κίνηση στους δρόμους.

Μετά τη νέα απώλεια βαθμών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της Premier League, μετρώντας δύο ήττες με Άστον Βίλα (0-1) και τη Λέστερ (4-2), καθώς και μία ισοπαλία με την Έβερτον (1-1), δέχθηκε και έντονη κριτική για την επιλογή της να αναχωρήσει αεροπορικώς.

Η απόσταση από το Λέστερ στο Μάντσεστερ είναι περίπου 160χλμ, με την αποστολή να χρειάζεται σχεδόν δύο ώρες για να επιστρέψει οδικώς, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τις “αλεπούδες” το απόγευμα του Σαββάτου (16/10).

Πολλοί κατηγόρησαν την ομάδα για άσκοπη μετακίνηση και επιβάρυνση του περιβάλλοντος, δεδομένου ότι τον περασμένο Ιούλιο έκανε γνωστή της συνεργασία με τον Όμιλο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο, ο σύλλογος είχε τονίσει ότι θα προσπαθήσει να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για το πώς μπορούν να συμβάλουν στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Από τη μεριά της η Γιουνάιτεντ μετά τις έντονες αντιδράσεις πήρε θέση, υποστηρίζοντας πως ο λόγος που αναχώρησε από το King Power για το Μάντσεστερ αεροπορικώς ήταν εξαιτίας της έντονης κίνησης στους δρόμους. Διαφορετικά η αποστολή θα είχε ταξιδέψει με πούλμαν ή με τρένο.

To Top