Γιουνάιτεντ: Η Γουέστ Χαμ στοχεύει στον δανεισμό του Μαγκουάιρ

Η Γουέστ Χαμ θέλει τον Χάρι Μαγκουάιρ δανεικό για να σώσει τη σεζόν της, με τον Άγγλο να έχει χάσει τη θέση του βασικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τον Χάρι Μαγκουάιρ που δεν είναι πλέον στα βασικά πλάνα του προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαγκ, έχει βάλει στο μάτι η Γουέστ Χαμ, η οποία θέλει να σώσει τη σεζόν της, καθώς βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού της Premier League.

Τα «Σφυριά» θέλουν τον Άγγλο αμυντικό για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ο Ντέιβιντ Μόγιες εκτιμά ότι ο Άγγλος θα μπορούσε να τους βοηθήσει να αποφύγουν τον υποβιβασμό, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα.

Υπό τον Τεν Χαγκ, ο Μαγκουάιρ έχει πραγματοποιήσει μόλις οκτώ συμμετοχές σε 18 παιχνίδια της Γιουνάιτεντ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Και η δεινή θέση του Άγγλου διεθνή είναι απίθανο να βελτιωθεί με τους Ραφαέλ Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνες να παρατάσσονται στην αμυντική τετράδα των «Κόκκινων Διαβόλων».

Το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Μαγκουάιρ έχει αυξηθεί περαιτέρω από την πιθανή αποχώρηση του κεντρικού αμυντικού Κρεγκ Ντόσον, τον οποίο παρακολουθεί η Γουλβς. Μια μετακίνηση στο «στάδιο του Λονδίνου» ίσως είναι αυτό που χρειάζεται για να ξαναβρεί τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και φόρμα που είχαν οδηγήσει τη Γιουνάιτεντ να εκταμιεύσει 80 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της από τη Λέστερ το 2019, καθιστώντας τον τότε τον ακριβότερο αμυντικό στον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο 29χρονος απασχόλησε σύμφωνα με τους Άγγλους και την Άστον Βίλα.

To Top