Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ… έρχεται!

Την ανάσα της Λίβερπουλ νιώθει πλέον η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «reds» του Κλοπ επικράτησαν 2-0 της Σαουθάμπτον με τους Φιρμίνιο-Σαλάχ πρωταγωνιστές και βρέθηκαν πολύ κοντά στη 2η θέση.

Μεγάλη «μάχη» για τη δεύτερη θέση στην Premier League. Μπορεί το ενδιαφέρον για τον τίτλο να έχει… ξεθυμάνει εδώ και καιρό, αλλά αυτό για τις θέσεις πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι, όλο και φουντώνει. Η Λίβερπουλ ξετύλιξε το «δώρο» της Νιουκάσλ -που νωρίτερα γονάτισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- επικρατώντας 2-0 της Σαουθάμπτον, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Έτσι βρέθηκε στο -2 από τη δεύτερη θέση, την οποία μόνο δεδομένη δεν πρέπει να έχουν οι «κόκκινοι διαβόλοι» και διατηρήθηκαν στο συν δύο από την τέταρτη, Τότεναμ, ενώ η Τσέλσι είναι στο -4 από τους «reds» και υποδέχονται την Γουέστ Μπρομ την Δευτέρα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Κλοπ ήταν και πάλι οι Φιρμίνιο-Σαλάχ, έχοντας από ένα γκολ και μια ασίστ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό, εκμεταλλευόμενος το γύρισμα του Αιγύπτιου από τα δεξιά έπειτα από την… τρικυμία στην αντίπαλη άμυνα. Στο 42’ αντιστράφηκαν οι ρόλοι και πρώην παίκτης της Χόφενχαϊμ έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας από τη Λίβερπουλ, έδωσε ασίστ με τακουνάκι στον συμπαίκτη του που εκτέλεσε τον ΜακΚάρθι.

Η Λίβερπουλ δεν… ζαλίστηκε -όπως παθαίνει συνήθως- στο δεύτερο μέρος και κάνοντας καλή διαχείριση κόντρα σε -πάντως- μια αρκετά αδύναμη ομάδα που παλεύει για την παραμονή, επέστρεψε στις νίκες μετά το 2-2 με την Τότεναμ.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top