Γιουνάιτεντ: Η Χετάφε θέλει να κρατήσει τον Γκρίνγουντ και την επόμενη σεζόν

Ο Άγγλος διεθνής, δανεικός τη φετινή σεζόν στη Χετάφε, φαίνεται πως έχει πείσει τους ανθρώπους της ομάδας που καταστρώνουν τα πλάνα τους προκειμένου να τον κρατήσουν στις τάξεις τους.

Η άφιξη του Μέισον Γκρίνγουντ στη Χετάφε έμοιαζε περισσότερο με μονόδρομο για τον Άγγλο που είχε τεθεί εκτός ομάδας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος δεν είχε αγωνιστεί για περισσότερο από έναν χρόνο και το ποδοσφαιρικό του προφίλ δεν ταίριαζε στη Χετάφε του Μπορνταλάς. Η μετακίνηση ανταποκρίθηκε περισσότερο σε μια ανάγκη που καλύφθηκε την τελευταία στιγμή παρά σε μια κίνηση που έγινε με το βλέμμα στο μέλλον.

Τώρα όμως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Για τον λόγο αυτό, ο μπλε σύλλογος θα παλέψει να κρατήσει τον νεαρό και την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία. Ο Γκρίνγουντ που έφτασε στον σύλλογο την τελευταία μέρα της αγοράς έχει ήδη παίξει σε τέσσερα παιχνίδια αφότου είδε τα δύο πρώτα από τον πάγκο.

Ο προπονητής του έψαξε να βρει τρόπο να τον ενσωματώσει στην ενδεκάδα ώστε το ταλέντο του να δώσει στην ομάδα ένα ποιοτικό άλμα. Πρώτα ως δεύτερος επιθετικός και, τις τελευταίες μέρες, περισσότερο στα άκρα, ο Άγγλος μοίρασε τρεις ασίστ (οι δύο στα δύο τελευταία παιχνίδια) και σημείωσε τρία γκολ.

Για το λόγο αυτό, η Χετάφε σκοπεύει να διατηρήσει τον Γκρίνγουντ, τουλάχιστον, παρατείνοντας τον δανεισμό του για μία ακόμη σεζόν.

To Top