Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: Επικίνδυνη στροφή για την ομάδα του Κλοπ

Νίκησε η Μάντσεστερ Σίτι, νίκησε η Άρσεναλ, τώρα είναι η σειρά της Λίβερπουλ να κάνει αυτό που πρέπει προκειμένου να επανέλθει η βαθμολογία της Premier League στην κατάσταση που ήταν πριν την έναρξη της 32ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -1 από τους Λονδρέζους και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μάντσεστερ Σίτι, υπερτερώντας λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων – έχοντας φυσικά ένα ματς λιγότερο.

Το χρωστούμενο θα το δώσει σήμερα στις 17:30 (Novasports Premier League), στο Ολντ Τράφορντ, απέναντι σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά την ασύλληπτη ήττα από την Τσέλσι.

Είναι σαφές πως η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη, ποιοτικά αλλά και βαθμολογικά (6η με… 22 βαθμούς λιγότερους), ωστόσο φέτος η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχει προκαλέσει μπόλικα προβλήματα σε εκείνη του Κλοπ.

Πρόσφατα, την πέταξε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας με τρομερή ανατροπή στην παράταση, ενώ στο ματς του Άνφιλντ στον Α’ γύρο, είχε αντέξει και είχε πάρει τον βαθμό (0-0).

To Top