Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-3: Οι “γλάροι” έκαναν πάρτι

Η Μπράιτον ήταν χάρμα ειδέσθαι στο “Ολντ Τράφορντ” και διέλυσε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να πανηγυρίσει μία τεράστια εκτός έδρας νίκη.

Τον Αύγουστο του 2022 η Μπράιτον πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο “Ολντ Τράφορντ” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έκτοτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτρεξε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 20 αγώνων στο σπίτι της.

Ωστόσο, ο εφιάλτης για την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ επέστρεψε έναν χρόνο αργότερα, με την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να παίρνει το τρίποντο για δεύτερη σερί χρονιά στην έδρα των μπέμπηδων σε επίπεδο πρωταθλήματος, επικρατώντας αυτή τη φορά με σκορ 3-1.

Με τη νίκη αυτή, οι γλάροι σκαρφάλωσαν μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Λίβερπουλ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ονανά, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαρτίνες (85′ Γκαρνάτσο), Ρεγκιλόν (85′ Γουάν-Μπισάκα), Καζεμίρο (64′ Μεζμπρί), Μακτόμινεϊ (85′ Πελίστρι), Φερνάντες, Έρικσεν, Ράσφορντ, Χόιλουντ (64′ Μαρσιάλ)

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Στιλ, Φέλτμαν, Φαν Χέκε, Ντανκ, Λάμπτεϊ (77′ Μίλνερ), Γκρος, Νταχούντ (77′ Γκίλμουρ), Αντινγκρά (85′ Φέργκιουσον), Λαλάνα (64′ Πέδρο), Μιτόμα, Γουέλμπεκ (64′ Φάτι)

To Top