Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ ο μοναδικός έμπειρος στόπερ που έχει στη διάθεσή του ο Τεν Χαγκ

Η Γιουνάιτεντ πλήττεται από τρεις ακόμη τραυματισμούς ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με την Κόβεντρι, με τον Μαγκουάιρ να αποτελεί τον μοναδικό έμπειρο στόπερ του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο εφιάλτης τραυματισμών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τροπή προς το χειρότερο την παραμονή του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με την Κόβεντρι, καθώς τρεις ακόμη παίκτες βγήκαν οφ. Ο λόγος για τους Μέισον Μάουντ, Σοφιάν Άμραμπατ και Γουιλί Καμπουαλά, οι οποίοι θα χάσουν την αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ, αφήνοντας τη λαβωμένη ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ σοβαρά αποδεκατισμένη.

Η Γιουνάιτεντ έχει πλέον πληγεί από περισσότερες από 60 ξεχωριστές περιπτώσεις τραυματισμών ή ασθενειών αυτή τη σεζόν και ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός fit έμπειρος κεντρικός αμυντικός του συλλόγου. Ο Καμπουάλα, ο οποίος έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και οι Μάουντ και Άμραμπατ ήταν όλοι απόντες καθώς η Γιουνάιτεντ επιβιβάστηκε στο τρένο για το Λονδίνο.

Η απουσία του νεαρού αμυντικού ενδέχεται να αναγκάσει τον Τεν Χαγκ να χρησιμοποιήσει τον Κασεμίρο δίπλα στον Μαγκουάιρ, όπου έπαιξε πέρυσι εναντίον της Μπέρνλι στο Carabao Cup.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, υπήρχαν ερωτηματικά και για την αγωνιστική κατάσταση του Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν προπονήθηκε μέχρι την Παρασκευή μετά την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με 2-2 στο Μπόρνμουθ.

Ο Τεν Χαγκ δεν έχει ήδη έξι βασικούς αμυντικούς, με τους Ραφαέλ Βαράν, Λισάντρο Μαρτίνες, Τζόνι Έβανς, Βίκτορ Λίντελοφ και Ταϊρέλ Μαλάσια να έχουν τεθεί εκτός αποστολής.

To Top