Γιουνάιτεντ: Ψήφος εμπιστοσύνης του Τεν Χαγκ στον Ράσφορντ για πρώτος επιθετικός

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι έτοιμος να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν, έχοντας την πλήρη στήριξη του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, φαίνεται ότι έδωσε την πλήρη στήριξή του στον Μάρκους Ράσφορντ στην αρχή της φετινής σεζόν και πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί τη μισητή συμπολίτισσα για τον τίτλο της Premier League.

Mε τρία γκολ και δύο ασίστ ήδη σε έξι αγώνες πρωταθλήματος, πολλοί στα αποδυτήρια των Κόκκινων Διαβόλων φέρεται να προτιμούν τον Άγγλο φόργουορντ να ξεκινά μπροστά από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια πηγή αποκάλυψε στη «Sun» τον νέο στόχο του Ράσφορντ για τη σεζόν, καθώς και τη νέα του θέση στην ιεραρχία της ομάδας, λέγοντας πως: «Ο προπονητής θέλει ο Μάρκους να είναι ο Νο 1 επιθετικός της Γιουνάιτεντ και να ηγείται της επιθετικής γραμμής. Πιστεύει ότι ο Μάρκους έχει την ικανότητα να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και θέλει να εκφράζεται στους αγώνες. Του λέει πάντα να χρησιμοποιεί το ρυθμό και τις δεξιότητές του όταν του δίνεται η ευκαιρία. Είπε στον Μάρκους ότι θα σκοράρει εύκολα 20 αυτή τη σεζόν. Έχουν μια υπέροχη σχέση και ο Μάρκους είναι πραγματικά ευτυχισμένος».

Είναι ξεκάθαρο ότι ο 24χρονος έχει ήδη δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον Τεν Χαγκ, μετά τις ανανεωμένες εμφανίσεις του Άγγλου φορ, ο οποίος πρόκειται να ανακληθεί στα «Τρία Λιοντάρια» ενόψει του Μουντιάλ. Ο Ράσφορντ έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν, έχοντας ξεπεράσει την περίοδο ανομβρίας πρώτα υπό τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και αργότερα υπό τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη, δεν έχει σκοράρει ακόμα και έχει ξεκινήσει μόλις δύο φορές βασικός. Η ίδια πηγή αναφέρει πως: «Όσο ο Ρονάλντο ξεκινάει στον πάγκο, οι παίκτες έχουν την αυτοπεποίθηση να εκφραστούν. Με τον Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα αισθάνεται πίεση. Όλοι οι παίκτες τον λάτρεψαν όταν επέστρεψε, αλλά είναι απογοητευμένοι που έχασε την προετοιμασία».

To Top