ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνές: Άσφαιρος στο Πρωτάθλημα, βρέθηκε κοντά σε πρόωρο “διαζύγιο”

Μέτρια έως και κακή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την φετινή χρονιά του Χαμζά Γιουνές, ο οποίος αποχώρησε από τον Άρη τον Αύγουστο για να επιστρέψει στην Ρουμανία.

Ο Τυνήσιος γύρισε την Πετρολούλ Πλοεστί, με την οποία αγωνίστηκε και στο παρελθόν, καθώς ήταν η ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη από την πατρίδα του.

Επέστρεψε για να βοηθήσει στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου, όμως η προσφορά του ήταν φέτος πάρα πολύ μικρή.

Το Πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω κορωνοϊού με τον 33χρονο φορ να μην έχει πετύχει γκολ σε 12 αγώνες που έπαιξε, αλλά να έχει σκοράρει δύο γκολ στο Κύπελλο Ρουμανίας.

Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο βρέθηκε κοντά στο να αποχωρήσει από την τωρινή του ομάδα, καθώς στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή της Πετρολούλ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Marius Stan, άφησε αυτό το ενδεχόμενο ανοιχτό.

Όπως ήταν λογικό, ο Χαμζά Γιουνές, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο πρόεδρος της ομάδας του, περνώντας στην… αντεπίθεση, με μηνύματα στα social media.

Εν τέλει, παρέμενε στον σύλλογο, με τον νέο προπονητή, Costel Enache, να του δίνει ευκαιρίες, με τον έμπειρο φορ όμως να παραμένει μακριά από το γκολ….

Οι αριθμοί του Γιουνές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ρουμανία φέτος…

To Top