ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιουνές: “Ήρωες οι παίκτες! Άρης για πάντα! Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως γυρίσω…”

Ο Χαμζά Γιουνές μίλησε από την Ρουμανία για την περιπέτεια με τον covid 19, την συμπαράσταση των φιλάθλων του Άρη, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε ήρωες.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για το ότι βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό:

Είμαι καλά, δόξα τον Θεό είμαι καλά. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Είχαμε βρεθεί έξι παίκτες από την ομάδα μας θετικοί, αλλά τώρα είμαστε καλά.

Δεν χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο. Μείναμε στα σπίτια μας σε καραντίνα μερικές μέρες. Κάναμε συνέχεια νέα τεστ. Κάποια στιγμή μάλιστα έκανα δύο τεστ. Το πρωί βρέθηκα θετικός και το βράδυ ήμουν αρνητικός. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε υγιείς. Είναι η υγεία των συναδέλφων μας, των ανθρώπων στην ομάδα και η δικιά μας.

Για τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο του Άρη:

Είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέπω ότι ο κόσμος του Άρη που με αγάπησε δεν με ξέχασε. Τους αγαπάω και εγώ πολύ, είναι πάντα εκεί για μένα και με στηρίζουν με την αγάπη τους.

Είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό για εμένα και είμαι πολύ περήφανος που ήμουν παίκτης του Άρη, γιατί ο Άρης είναι μία μεγάλη οικογένεια.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Παρακολουθώ την ομάδα, έκαναν καλή σεζόν. Η σεζόν ήταν δύσκολη με τον κορωνοϊό, με την παύση, με όλα. Στο τέλος ο Άρης βρέθηκε στο Europa League και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Για το αν έχει ακόμη επαφή με κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του:

Έχω φίλους, έχω πολλούς ανθρώπους που έχω κρατήσει επαφή. Είναι χαρούμενη για το ότι βγήκαν στην Ευρώπη, μιλήσαμε και στις μεγάλες νίκες, στο 4-2 με τον ΠΑΟΚ.

Για το ότι ο Άρης ολοκλήρωσε την σεζόν με 11 παίκτες:

Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Για τα παιχνίδια, ακόμη και για τις προπονήσεις. Το ποδόσφαιρο σταμάτησε και είναι ακόμη πιο δύσκολο τώρα να έχεις λίγες επιλογές. Οι παίκτες κουράζονται πιο εύκολα, θέλουν περισσότερη ξεκούραση.

Παίζουν 3 μέρες την εβδομάδα, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Κάνουν πολλά πράγματα ως λίγα άτομα.

Είναι ήρωες, δεν είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό, έδειξαν ότι αξίζουν να είναι στον Άρη.

Για το ότι ο Άρης ψάχνει σέντερ φορ και αν θα ήθελε να επιστρέψει:

Είναι μεγάλη μου χαρά να παίζω στην Ελλάδα και τον Άρη. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, ο κόσμος αγαπάει τους παίκτες που παλεύουν για την ομάδα. Αυτήν την στιγμή δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα και τον Άρη. Αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη. Για εμένα τα πάντα είναι πιθανά, ποτέ δεν ξέρεις…

Για το αν θα ήθελε να είχε δώσει περισσότερα πράγματα στον Άρη:

Θα μπορούσα να δώσω παραπάνω. Θα μπορούσε 100%. Είχα έναν χρόνο ακόμη στον Άρη και θα μπορούσα να δώσω πολλά παραπάνω αν είχα έναν προπονητή που θα με πίστευε, που θα με εμπιστευόταν. Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να παίζεις. Ακόμη και αν κάνεις ένα κακό παιχνίδι ή ένα μέτριο παιχνίδι. Ο σέντερ φορ δεν σκοράρει μόνο, βοηθάει και την ομάδα. Έδωσα τα πάντα, αλλά θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος αν είχε ανθρώπους που θα με πίστευαν παραπάνω.

Για τον αγώνα με την Μόλντε:

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχαμε τύχη. Πιστεύαμε μέχρι το τέλος. Σκοράραμε τα γκολ που έπρεπε για να πάμε στην παράταση. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Τελικά δεχθήκαμε το γκολ και αποκλειστήκαμε. Δείξαμε όμως ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Ήταν θέμα εμπειρίας και τύχης.

Για τα δύο γκολ του απέναντι στον ΟΦΗ:

Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξα το παιχνίδι. Κανείς δεν το πίστευε. Έδειξα ότι πρέπει να είμαι βασικός, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν έχεις μία ευκαιρία πρέπει να δείχνεις ότι το έχεις.

Ενώ τέλος σε ερώτηση για το αν είναι οπαδός του Άρη απάντησε:

Είμαι Άρης και θα είμαι για πάντα!

To Top