ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιουνές: “Γι αυτό έφυγα από τον Άρη…”

Ο Χαμζά Γιουνές παραχώρησε συνέντευξη στην Ρουμανία όπου μίλησε για τους λόγους που έφυγε από τον Άρη, αλλά και τις σχέσεις του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε:

Γιατί έφυγες από τον Άρη;

«Νομίζω ότι έτσι έπρεπε. Είχα έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο, αλλά μου έλειψαν όσα έζησα στην Πλοϊέστι από το 2012 ως το 2014».

Μπορείς να συγκρίνεις τους οπαδούς του Άρη με αυτούς της Πετρολούλ;

 «Είναι δύσκολο γιατί δεν είναι οι ίδιες συνθήκες, είναι διαφορετικές χώρες, έχουν διαφορετικές παραστάσεις. Θυμάμαι την πρώτη μου θητεία στην Πετρολούλ, όταν ήταν σε κάθε ματς γεμάτες οι κερκίδες με 10.000 κόσμο».

Προσπάθησες να πάρεις ένα καλό συμβόλαιο στη Σαουδική Αραβία, μαζί με τον κουμπάρο σου, Ράζβαν Λουτσέσκου, στην Αλ Χιλάλ;

«Ποτέ δεν πήρα τηλέφωνο να αυτοπροταθώ. Μαζί του έχω μια τελείως διαφορετική σχέση, οικογενειακή, φιλική. Δεν μπερδεύουμε τα πράγματα. Η δουλειά είναι δουλειά».

Το highlight της καριέρας του Λουτσέσκου ήταν πέρσι, όπου έκανε θαύματα με τον ΠΑΟΚ, ενώ εσύ ήσουν από τους καλύτερους παίκτες του Άρη, στη μεγάλη κόντρα της Θεσσαλονίκης. Πώς ήταν;

«Όλοι γνωρίζουν την τρέλα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αλλά είναι μία όμορφη ατμόσφαιρα. Ο καθένας κοιτούσε την ομάδα του. Επικροτούσα τις ιδιαίτερες στιγμές του Ράζβαν, κάνοντας όμως τη δουλειά μου με την ομάδα μου».

Τι ονειρευόσουν να γίνεις όταν ήσουν παιδί;

«Το ποδόσφαιρο ήταν το όνειρο του πατέρα μου. Ήθελε να το κάνω αυτό από 5-6 χρονών, καθώς με θεωρούσαν… φαινόμενο και όλοι πίστευαν ότι θα γίνω σπουδαίος. Με πίεσε να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά αρχικά εγώ ήθελα να ξεφύγω κι άρχισα το κουνγκ φου».

To Top