ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνές: “Θέλω περισσότερα γκολ, δεν έχω φτάσει ακόμα στο 100%”

Ο Χαμζά Γιουνές έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ με την φανέλα του Άρη, αλλά θέλει περισσότερα και επεσήμανε πως δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Τυνήσιος επιθετικός ρωτήθηκε αρχικά για το τι σκέφτηκε όταν έστησε τη μπάλα για το πέναλτι: “Σκέφτηκα να σκοράρω, για να πάρουμε τη νίκη, γιατί αμυντικά ήμασταν καλοί κι αν έβαζα το πέναλτι, θα κρατούσαμε το σκορ”.

Για τον τρόπο που κινήθηκε σήμερα στο γήπεδο και αρκετές φορές έξω από την περιοχή δράσης του εξήγησε: “Ξέρουμε ότι ο Αστέρας είναι ομάδα που παίζει πίσω, οπότε έπρεπε να ανέβω αρκετά για να τον τρβήξω μαζί μου ή να παίζουμε 1-2 με τους εξτρέμ. Ήταν καλή ιδέα του προπονητή, γιατί αν έμενα στην περιοχή δεν θα έπαιρνα τη μπάλα”.

Για το ότι δέχεται πολλά σκληρά μαρκαρίσματα σχολίασε: “Έχω συνηθίσει από την Ξάνθη, το ξέρω καλά. Έχω καταφέρει να ελέγχω τον εαυτό μου, είναι θέμα που καλούμαι εγώ να διαχειριστώ”.

Για το αν ένιωσε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ναζλίδη πίσω του είπε: “Μου αρέσει να έχω ένα 10αρι πίσω μου. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν κουρασμένος και πιέσαμε και έτσι φτάσαμε στη νίκη”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στα τρία γκολ που έχει πετύχει: “Θέλω περισσότερα, δεν έχω φτάσει ακόμα στο 100%. Είμαστε πολλοί καινούριοι παίκτες μαζί και χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια για να γνωριστούμε καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια δεν είμαστε καλοί δημιουργικά, αλλά το σημαντικό είναι οι νίκες”.

To Top