ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνές: “Νέο κίνητρο με Παντελίδη, θέλουμε τους τρεις βαθμούς”!

Ο Χαμζά Γιουνές μίλησε για το παιχνίδι της Κρήτης του Άρη με τον ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της ομάδας αλλά και στην αλλαγή προπονητή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε ο Τυνήσιος επιθετικός στα κανάλια Novasports:

Για τον Σάββα Παντελίδη και το πώς κύλησε η προετοιμασία, είπε: «Κάνουμε πολύ καλές προπονήσεις με τον νέο προπονητή έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας αυτή την πρώτη εβδομάδα. Έχουμε όλοι πλέον νέο κίνητρο».

Για τις αλλαγές που προσπαθεί να περάσει ο νέος προπονητής στην ομάδα, είπε: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοσφία πάνω στην τακτική. Ο νέος κόουτς έχει δει πράγματα, τα λάθη μας και προσπαθεί να τα φτιάξει και να τα διορθώσει. Πιστεύω θα είμαστε βελτιωμένοι».

Για το αν η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι “κλειδί” για τη συνέχεια καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις ήττες, είπε: «Φυσικά οι νίκες δίνουν ψυχολογία. Δεν ήταν καλή περίοδος για εμάς αυτή με τις τέσσερις ήττες. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και πλέον έχουμε το κίνητρο του νέου προπονητή που είναι ένας ακόμα λόγος για να το πετύχουμε αυτό».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Θελουμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε ψηλά, είναι σημαντικό παιχνίδι και με τον νέο προπονητή θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε θα είναι σημαντική νίκη για εμάς».

To Top