ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιουτίκας: “Δεν μπορεί να απουσιάζει η ΠΑΕ Άρης από τη σύσκεψη για τη βία”

Θέση για τη μη κλήση της ΠΑΕ Άρης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνάντηση με τους υπόλοιπους… μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου πήρε και ο Κώστας Γιουτίκας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, τοποθετήθηκε για το λάθος του πρωθυπουργικού γραφείου και την ανάγκη της παρουσίας των “κιτρινόμαυρων” στο επικείμενο ραντεβού.

Αναλυτικά:

«Ως άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, αλλά και ως ενεργός φίλαθλος, διαπιστώνω με ικανοποίηση την πρωτοβουλία  της κυβέρνησης, ώστε να δοθούν λύσεις σε παθογένειες ετών, σε σχέση με ζητήματα βίας που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού  και η  δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, έχουν συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Είναι απαραίτητο σε συνεργασία με την UEFA και τις ΠΑΕ να μπει ένα τέλος στην βία εντός  και εκτός γηπέδων. Οι μεγάλοι και πολυπληθείς σύλλογοι οφείλουν να συμβάλουν ουσιαστικά στην εξεύρεση λύσεων, πόσο μάλλον όταν φίλαθλοι και οπαδοί τους γίνονται τα τραγικά θύματα  της οπαδικής βίας.

Από τη  σύσκεψη της επόμενης εβδομάδας με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, δεν μπορεί να απουσιάζει ο σύλλογος που τα τελευταία χρόνια έχει θρηνήσει δύο δικά του παιδιά.

Δεν μπορεί να απουσιάζει η ΠΑΕ  ΑΡΗΣ, που αγωνίζεται στα ευρωπαικά γήπεδα ανελλιπώς τα 5 τελευταία χρόνια, όπως και οι υπόλοιποι 4 μεγάλοι  σύλλογοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ώρα μάλιστα που  οι φίλαθλοι της ομάδας  διακρίνονται για την ψύχραιμη, χωρίς ακρότητες συμπεριφορά τους.

Θέλω να πιστεύω ότι εκ…παραδρομής δεν έχει κληθεί ο ΆΡΗΣ στη  συνάντηση  της ερχόμενης Τετάρτης.

Η  συνεισφορά  του θα είναι οπωσδήποτε πολύτιμη. Άλλωστε το γεγονός ότι  Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, στο πλευρό του αδερφού της Θεόδωρου, είναι η Ειρήνη Καρυπίδου, μια γυναίκα με πλούσια δράση όχι μόνο στον ποδοσφαιρικό τομέα, αλλά και  σε κοινωνικό και  φιλανθρωπικό  επίπεδο, ενισχύει τα εχέγγυα για την αποτελεσματικότητα της επικείμενης σύσκεψης».

To Top