ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιόβοβιτς: “Από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ο Άρης, με ιστορία μεγαλύτερη από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό”

Ο Ιγκόρ Γιόβοβιτς εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα, περισσότερο κι από τον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, και επεσήμανε ότι είναι ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς Αμερικανούς και έμπειρους Έλληνες παίκτες.

Ο τεχνικός της Μπούντουτσνοστ επεσήμανε αρχικά πως “ο Άρης προχώρησε σε… ανοικοδόμηση του ρόστερ του, έχει μια πολύ δυνατή ομάδα, πολύ καλούς Αμερικανούς παίκτες και έμπειρους Έλληνες που παίζου σε πολύ υψηλό ρυθμό. Και εμείς όμως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, το κλίμα είναι θετικό μετά τις νίκες μας με Μπάνβιτ και Τσεντεβίτα. Αύριο πρέπει να τα δώσουμε όλα για 40 λεπτά, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα συναισθήματά μας απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο”.

Για το αν η δική τους νίκη επί της Μπάνβιτ και η πολύ κλειστή ήττα του Άρη στην Τραπεζούντα αποδεικνύουν ότι ο όμιλος είναι πολύ ανταγωνιστικός απάντησε πως “στο ξεκίνημα της χρονιά έχοντας ως δεδομένο ότι η Ούνιξ Καζάν είναι ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ, όπως και οι δύο τουρκικές, Μπάνβιτ και Τράμπζονσπορ, είχαμε πει ότι εμείς, ο Άρης και η Στεάουα θα παλέψουμε για την τέταρτη θέση. Ο Άρης έπαιξε εξαιρετικά εκτός έδρας στη πρεμιέρα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός, αλλά είχε την ευκαιρία να κάνει την έκπληξη. Ξέρω ότι αυτό σημαίνει ότι αύριο θα είναι ομάδα με πολύ μεγάλο κίνητρο”.

Πρόσθεσε πως “παρακολουθούσα μικρός τον Άρη και όλα τα μεγάλα ονόματα που υπήρχαν εδώ. Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με ιστορία μεγαλύτερη από ότι ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός…”.

To Top