«Γιόρτασε» την κλήση του στην Εθνική με ωραίο γκολ στο MLS ο Τριάντης (video)

Η αναμέτρηση της Σιάτλ Σάουντερς με την Μινεσότα Γιουνάιτεντ τα ξημερώματα της Τρίτης (04/11) βρήκαν τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο φινάλε, καθώς επικράτησαν με το ευρύ 4-2 και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, με τις δύο ομάδες να καλούνται να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους το ερχόμενο Σάββατο (8/11) με έπαθλο μία θέση στα προημιτελικά των playoffs του MLS.

Για τους φιλοξενούμενους ένας από τους παίκτες που κατάφερε να λάμψει ήταν ο Νεκτάριος Τριάντης, με τον Έλληνα ομογενή –ο οποίος ήταν το νέο πρόσωπο στις πρόσφατες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια με Σκωτία και Λευκορωσία– να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους με ωραίο σουτ μετά από ασίστ του Λουντ και να μείωνει προσωρινά σε 3-1.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Τριάντη σε επτά συνολικά συμμετοχές του στο MLS, μετά από τη μετακίνησή του από την Χιμπέρνιαν στην Μινεσότα Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, με τον Έλληνα ομογενή να μετράει επίσης και μία ασίστ.

To Top