ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιόσα: “Εμπειρος και ποιοτικός ο Μαβράι, σημαντική η συνεργασία με Μπάσα”!

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν προπονητής, Μιρέλ Γιόσα μίλησε για την επικείμενη απόκτηση του Μαβράι από τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι όπως τα θέλουμε εμείς.

Για το πως ξεκίνησε η ομάδα του είπε:

Ξεκινήσαμε πολύ καλά, έχουμε κάνει δύο νίκες.

Για το Λαμία-Άρης είπε:

Είδα τις φάσεις στο παιχνίδι του Άρη με την Λαμία. Ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καλύτερος από την Λαμία γι’αυτό έβαλε και 3 γκολ.

Για τον Μαβράι είπε:

Είναι σέντερ μπακ. Είναι καλός ποδοσφαιριστής με εμπειρία. Έχει παίξει με την εθνική Αλβανίας και έχει κάνει καλές εμφανίσεις όσο η ομάδα έκανε καλή πορεία, ήταν ένας από τους αρχηγούς. Είναι επαγγελματίας παίκτης. Είχε κάτι προβλήματα με το Αμβούργο γιατί δεν έπαιζε 6 μήνες λόγω προβλημάτων με τον προπονητή. Όπως το βλέπω θα παίξει στην 11αδα στην Εθνική ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες. Παίζει και από τις δύο πλευρές. Είναι πολύ καλός παίκτης και έχει όλα τα προσόντα. Τώρα δεν ξέρω τι σέντερ μπακ έχει ο Άρης. Πιστεύω ότι σε 2-3 παιχνίδια θα δούμε τι θα γίνει. Στο παιχνίδι που θα παίξει με την Εθνική όλοι θα καταλάβουμε πως παίζει. Ξέρει να διαβάζει τις φάσεις αλλά δεν είναι πολύ γρήγορος, ακολουθεί τις λειτουργίες και τους κανόνες του προπονητή.

Είναι σημαντικό να νιώθει καλά ο παίκτης όταν θα έρθει στην Ελλάδα. Θα του κάνει πολύ καλό η συνεργασία του με τον Μπάσα. Πρέπει ο παίκτης να νιώθει καλά για να προσαρμοστεί στο κλίμα της ομάδας.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης δεν πρέπει να βιάζεται, έχει κάνει καλό ξεκίνημα και πιστεύω θα συνεχίσει έτσι.

To Top