Γιώρης: «Πάμε για τον τίτλο»

Για τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη φιλοδοξία της ομάδας να αναδειχθεί και φέτος πρωταθλήτρια, μίλησε ο αρχηγός της Κ-20 Αλέξανδρος Γιώρης στον «Άρης FM 92,8», τονίζοντας ότι η φετινή διοργάνωση είναι πιο ανταγωνιστική και δύσκολη.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το χθεσινό ντέρμπι, δήλωσε: «Αφού πήραμε το τρίποντο, πρέπει να βελτιωθούμε στα τελειώματά μας, επειδή πρέπει να ‘καθαρίζουμε’ πιο πριν τους αγώνες. Ωστόσο, κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα, γιατί στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Χρειάζεται διάρκεια, καθώς μέσα από αυτήν θα καταφέρουμε να σκαρφαλώσουμε στην πρώτη ομάδα».

Για τα συναισθήματα του ίδιου και των συμπαικτών του, όταν αγωνίζονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τόνισε: «Μπαίνοντας μέσα καταλαβαίνουμε τον φόβο του αντιπάλου και έτσι παίζεις για τη φανέλα του Άρη και με πάθος για τη νίκη».

Όσον αφορά το πόσο τον βοήθησε, η προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, υπογράμμισε: «Έκανα προετοιμασία με την πρώτη ομάδα στον πρώτο γύρο και αυτό με βοήθησε στο να βελτιώσω πολύ τα ατομικά μου στοιχεία».

Για τον αυξημένο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στο πρωτάθλημα Κ-20, σχολίασε: «Κάθε ομάδα είναι ανταγωνιστική, κάναμε την προπόνηση που χρειαζόταν για την αναμέτρηση στο Περιστέρι και θα πάμε να πάρουμε την νίκη, ώστε να ανέβουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, καθώς αυτός είναι ο πρωτεύων στόχος. Σε σχέση με πέρσι υπάρχει μεγαλύτερο επίπεδο και ανταγωνισμός, αλλά εμείς μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες επειδή είμαστε ενωμένοι, σαν μια οικογένεια».

To Top