ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιώτας: «Έδωσε όραμα ο Καρυπίδης»

Ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, που όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος προ ημερών στο PRESSARIS, έχει δεχτεί κρούση από ανθρώπους του Ερασιτέχνη για να επανέλθει στην προεδρία, ενώ θα είναι και παρών στη γενική συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα, μίλησε για το τμήμα βόλεϊ, αλλά και τις επαφές του με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «YellowRadio»:

Για τις φήμες που τον θέλουν να επανέρχεται στον ΑΣ Άρη: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πω ότι αυτό που χρειάζεται ο Α.Σ. Άρης είναι να μπει μία διοίκηση, η οποία να μπορεί να δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του συλλόγου. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχω δεχτεί πάρα πολλές ενοχλήσεις για τον Ερασιτέχνη Άρη.

Θα ήθελα να ασχοληθώ γιατί είναι στην ψυχή μου, βαθιά στην καρδιά μου ο Άρης. Ωστόσο, είναι αδύνατο σε αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί έχουν επεκταθεί οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ν΄ ασχοληθώ με τον Άρη από πλευράς χρόνου».

Για το τμήμα βόλεϊ του Άρη: «Το τμήμα βόλεϊ είναι η ‘ναυαρχίδα’ του Ερασιτέχνη. Και στην προηγούμενη μου θητεία στον Α.Σ. Άρης καταφέραμε ν΄ αυξήσουμε τα έσοδα, να τα δώσουμε στο τμήμα βόλεϊ και αυτό πέτυχε την παραμονή του στην κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι το τμήμα βόλεϊ του Άρη ήταν αυτό που κατάφερε πρώτο να σπάσει το κατεστημένο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Είναι ένα τμήμα που έχει φέρει πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο σύλλογο», για να προσθέσει:

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ένα όνομα το οποίο έχει συνδεθεί με τις ‘χρυσές’ σελίδες της ομάδας βόλεϊ του Άρη, τον Κώστα Χαριτωνίδη. Ο Κώστας Χαριτωνίδης ενδιαφέρεται και βοηθάει τον Άρη, άσχετα με τη θέση που έχει μέσα στο σύλλογο ή έξω απ’ αυτόν. Και φέτος έχει κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια και έχει φέρει παιδάκια τα οποία μπήκαν και δόξασαν τη φανέλα του Άρη. Όπως για παράδειγμα ο ανιψιός του Γιάννη Μέλκα του προπονητή της ομάδας, τον γιο του Νίκου Μούχλια, αλλά και άλλα παιδιά. Αυτό το τμήμα πρέπει να υποστηριχθεί και εγώ επειδή το αγαπάω, όπως είπα και στη χθεσινή συνάντηση που είχα με τον Κώστα Χαριτωνίδη, τον Χρήστο Γρόλλιο, τον Βαγγέλη Κριτσίμη και τον Άρη Ναούμ, οι οποίοι ασχολούνται με την ομάδα βόλεϊ, θα είμαι στη διάθεσή τους και θα βοηθήσω απ’ έξω το τμήμα, αλλά και την ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία».

Για τις επαφές που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει δώσει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στον σύλλογο όραμα. Οι αρχικές πινελιές του είναι παραπάνω από καλές. Εκτιμώ ότι η Γ΄ Εθνική θα είναι παρένθεση για την ποδοσφαιρική ομάδα. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος του Άρη ότι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν μετέχουν τώρα στις διοικήσεις και είναι εκτός έχουν πει πολύ καλά λόγια στον Θόδωρο Καρυπίδη και βοήθησαν στον ερχομό του στον Άρη. Δεν έχει σημασία αν τα ονόματά τους έχουν γίνει γνωστά στον κόσμο. Πιστεύω ότι τη Δευτέρα θα υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν να βοηθήσουν τον Α.Σ. Άρη τη νέα χρονιά».

To Top