Γιώτας: «Δεν θα τα κάνουμε ‘πλακάκια’ με κανέναν»

Με αφορμή τη χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague, ο πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας, που μαζί με τον κ. Γρόλλιο βρέθηκαν στην Αθήνα, μίλησε για τη νέα σεζόν, που ξεκινάει για το τμήμα βόλεϊ, για τις εξελίξεις, που υπάρχουν στο θέμα της διοίκησης Πρωτοδικείου στον Α.Σ. Άρης, ενώ έστειλε και το “μήνυμα” για το πώς θα κινηθούν ως Ερασιτέχνης από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Arena Fm 89,4»:

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος 2013-΄14:

«Η κλήρωση είναι καλή αν έχεις καλή ομάδα. Για εμάς θεωρώ ότι ήταν καλή, καθώς ξεκινάμε μ΄ ένα παιχνίδι στην έδρας μας. Ο Εθνικός, βέβαια, είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά εμείς αισιοδοξούμε ότι θα ξεκινήσουμε με το… δεξί»

Για το τι πρωτάθλημα θα πρέπει να περιμένουμε φέτος:

«Όπως έχουμε συζητήσει και με τον κύριο Χαριτωνίδη, ο οποίος είναι γνώστης της κατάστασης, θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, ίσως και πιο δυνατό συγκριτικά με πέρυσι, γιατί πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί και συνεπώς θα είναι, κοντά η μία με την άλλη. Ο Άρης, πάντως, δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και είναι έτοιμος να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος, διαθέτοντας μία αρκετά δυνατή ομάδα».

Για το γεγονός ότι η προχθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Άρης κατέληξε ομόφωνα σε διοίκηση Πρωτοδικείου:
«Το πρωί της Δευτέρας θα κατατεθούν από τον κύριο Χρήστο Γρόλλιο τα απαραίτητα έγγραφη για τον ορισμό διοίκηση Πρωτοδικείου».

Για την απόσυρση των υποψηφιοτήτων και για το γεγονός ότι ο κύριος Παπαδόπουλος έκανε πίσω, υπό το βάρος των κατηγοριών;

«Η έκτακτη Γενική Συνέλευση κύλησε σε καλό κλίμα, με την έννοια ότι δεν είχαμε τις μεγάλες εντάσεις του παρελθόντος. Σίγουρα, οι προηγούμενες διοικήσεις έκαναν λάθη και ο λαός του Άρη ήθελε να γυρίσει σελίδα. Να δώσει σε νέους ανθρώπους, που έχουν όρεξη να τρέξουν τον σύλλογο. Θα πρέπει να κάνουμε αρκετές εκδηλώσεις και να περάσουμε προς τα έξω την ιστορία μας, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Ο Άρης έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και σαν Α.Σ. θα πρέπει να είμαστε οι άνθρωποι που θα δώσουμε αυτήν τη διάσταση. Ο Ερασιτέχνης Άρης είναι η ‘μάνα’ του συλλόγου και θα πρέπει να κινηθεί πιο δραστήρια σε όλα τα μήκη και πλάτη».

Για το αν ήταν λάθος η υποψηφιότητα του κυρίου Παπαδόπουλου:

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επ΄ αυτού. Τον Νίκο τον εκτιμώ προσωπικά, σε λίγη ώρα, μάλιστα, θα έχουμε συνάντηση στα γραφεία του Α.Σ., όπως και με τους προέδρους των ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΚΜΑ, αλλά και με τους μεγάλους συνδέσμους. Η ‘μάνα’ του συλλόγου θα πρέπει να γίνει δυνατή και θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι θέλουμε διαφάνεια, να είναι όλοι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Δεν θα τα κάνουμε ‘πλακάκια’ με κανέναν, σε κάθε περίπτωση θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του Α.Σ. Άρης. Θέλουμε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλουμε να μπαίνουν μέσα και να κερδίζουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

To Top