Γιώτας: «Η ομάδα θα βρει τα πατήματά της»

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ, Θωμάς Γιώτας, μίλησε για όλα τα θέματα του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη: «Σίγουρα δε κάναμε καλό ξεκίνημα αλλά πιστεύω πως θα βρούμε τα πατήματα μας».

Για την συζήτηση με τον Αρμενάκη: «Δεν υπήρχε θέμα απολογίας του Αρμενάκη. Είναι ένας πολύς καλός παίκτης και χαρακτήρας. Μας κάλυψε απόλυτα και θεωρώ πως αποτελεί τη δύναμη πυρός της ομάδας”.

Για τους τραυματισμούς στην ομάδα: «Υπάρχει πολύ μεγάλη ατυχία, καθώς δε έχει παίξει ακόμα η ομάδα ολόκληρη. Τώρα έχει τραυματιστεί και ο Γάτσης».

Για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες: «Στο παιχνίδι με τη Λαμία θέλαμε μόνο νίκη. Η ήττα μας πείραξε και μας έβγαλε εκτός προγράμματος. Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες πως άμα δεν έπαιζαν όπως μπορούσαν θα υπήρχε πρόστιμο».

Για την κατάσταση του Ρόλιτς: «Όπως παραδέχτηκε και ο Ρόλιτς, επιθετικά δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Γνωρίζουμε πως μπορεί να πετύχει παραπάνω».

Για το πρόβλημα του Άρη: «Οι αντίπαλοι μας δεν είναι καλύτεροι, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να τελειώσουμε τις επιθέσεις. Η ομάδα συνεχίζει να προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα και ελπίζουμε να καταφέρει να πετύχει αυτά που μπορεί».

To Top