Γιώτας: «Μεγάλος ο συναγωνισμός, στόχος η τετράδα»

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν έχει αρχίσει και ο Άρης έχει μόλις δύο 24ώρα στη διάθεσή του να προετοιμαστεί, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Μίκρα.

Οι δύο πιο ισχυροί άνδρες στο ΤΑΠ Άρης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη (www.arisac.gr) για το νέο πρωτάθλημα και για το… δημιούργημά τους. Ο λόγος για τον Θωμά Γιώτα, Πρόεδρο του Α.Σ. και του ΤΑΠ Άρης και τον Αντιπρόεδρο αυτού, Χρήστο Κώτση.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, τόνισε σχετικά: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Οι ομάδες, παρά τα χαμηλά μπάτζετμ κατάφεραν να δημιουργήσουν πολύ καλά ρόστερ. Ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος. Εύχομαι η ομάδα μας, ο Άρης, να πετύχει κάτι καλό και αυτό για εμάς είναι η είσοδος στην τετράδα».

Κώτσης: «Σύγχρονος θρύλος ο Κράβαρικ»

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κώτσης, υπογράμμισε: «Ένα ακόμα πρωτάθλημα βόλεϊ ξεκινά. Όλες οι ομάδες εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδίας και αυτό εγγυάται την αδιάλειπτη λειτουργία της αγωνιστικής χρονιάς. Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Λαμία, Σύρος βρίσκονται σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Θα υπάρχει ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη αλλά και για την κατάληξη των διαφόρων τροπαίων. Εμείς δημιουργήσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα με έναν προπονητή ταυτισμένο με το άθλημα, έναν σύγχρονο θρύλο, τον Αντρέι Κράβαρικ. Θα ματώνουμε στο γήπεδο και δε θα χαριστούμε σε κανέναν. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στα 100 χρόνια ν΄ ανταμώσουμε με μια μεγάλη επιτυχία-διάκριση στο τμήμα βόλεϊ».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top