Γιώτας στο PRESSARIS: «Θα είμαι αρωγός της προσπάθειας της νέας διοίκησης, όχι απέναντι!»

Μία εβδομάδα περίπου μετά την κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη και οι μνήμες είναι ακόμα νωπές τόσο από τα όσα ειπώθηκαν εκεί, όσο και από τα όσα ακολούθησαν αυτής. Και ενώ προχωράμε πλέον προς τη συνέλευση της 11ης Ιουνίου, εκεί όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στον Α.Σ., ο Θωμάς Γιώτας, του οποίου η θητεία έληξε τυπικά στις 28 Μαΐου, ξεκαθάρισε στο PRESSARIS τις προθέσεις του.

«Το λέω για τελευταία φορά πως δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Ερασιτέχνη, ούτε να είμαι σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει. Προτίθεμαι, ωστόσο, να είμαι αρωγός της προσπάθειας της νέας διοίκησης, που θα εκλεγεί, και όχι απέναντί της, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα».

Ο ίδιος, πάντως, αν και διαχωρίζει τη θέση του από τον Α.Σ. Άρης, δεν πράττει το αντίστοιχο και με το ΤΑΠ. «Δεν είμαι σε θέση ακόμα ν΄ απαντήσω το τι μέλλει γενέσθαι με το ΤΑΠ. Υπάρχουν τεράστιες οικονομικές εκκρεμότητες από τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που μας εξανάγκασε φέτος να μην λάβουμε ούτε ένα ευρώ από την επιχορήγηση της Λίγκας», για να εξηγήσει:

«Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι μία ομάδα, αποτελούμενη από ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για το άθλημα, όπως είναι για παράδειγμα ο Κώστας Χαριτωνίδης, ο Μιχάλης Ζορπίδης, ο Βασίλης Κοτσώνης κ.ά.».

To Top