Γιώτας στο PRESSARIS: “Μιλάμε με τον Ζντάνοφ, θέλει να βοηθήσει τον Άρη”! (photos)

Σε επαφές με τον πρόεδρο των απανταχού απόδημων Ρώσων, Νικολάι Ζντάνοφ, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, που δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο η ποδοσφαιρική ομάδα των «κίτρινων» ν΄ αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα, ο κ. Ζντάνοφ είναι σημαίνων στέλεχος της πολιτικής σκηνής της Ρωσίας, με επαφές και διασυνδέσεις σε υψηλό επίπεδο και φίλος του ποδοσφαίρου!

Συγκεκριμένα, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στο PRESSARIS: “Ο κ. Ζντάνοφ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 28 Νοέμβρη με 6 Δεκέμβρη, όπου είχαμε πολύωρες συναντήσεις, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία της ομάδας, για να πάρει… γεύση από το «Κλεάνθης Βικελίδης»”.

Στη συνέχεια, τον μήνα Ιανουάριο στενός συνεργάτης του βρέθηκε και πάλι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του και στο πλαίσιο της παρουσίας του εδώ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πέντε εντός έδρας ματς της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Δεδομένης, όμως, της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε στην ΠΑΕ Άρης το διάστημα εκείνο, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν κάπου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αργότερα, όταν και θα είχε καταλαγιάσει η κατάσταση και θα μπορούσαν να επανέλθουν οι συζητήσεις σε πιο υγιείς βάσεις. Άλλωστε, ο Νικολάι Ζντάνοφ ήταν ξεκάθαρος: «Πρόεδρε, είμαι στη διάθεσή σου! Ας ηρεμήσουν τα πράγματα και ξανασυζητάμε».

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το προγραμματισμένο ταξίδι του προέδρου του Ερασιτέχνη στη Μόσχα στα τέλη Μαΐου.

Στο μεταξύ, όσον αφορά την προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνάντηση όλων των φορέων του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφορικά με την επόμενη ημέρα του συλλόγου, ο κ. Γιώτας αρκέστηκε να σχολιάσει στο PRESSARIS: «Εγώ προσωπικά τόσο τον κ. Αργυριάδη όσο και τον κ. Χριστοφορίδη τους έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Από εκεί και πέρα, θέλω ν΄ ακούσω τις αναλύσεις όλων των πλευρών και μετά θα μιλήσω».

* O Zντάνοφ είναι δίπλα στην δεξιά πλευρά του Γιώτα στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το PRESSARIS.

To Top