ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γι αυτούς τους λόγους ο Άρης επέμεινε στην παραμονή του Ματίγια! (videos)

O Χαβιέ Ματίγια συμφώνησε να παραμείνει στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, με την ΠΑΕ να επισημοποιεί χθες το γεγονός πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο!

Η προσπάθεια ανανέωσης του Ματίγια κράτησε αρκετό καιρό για τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ επέμενε πως ο Ισπανός θα του είναι απόλυτα χρήσιμος και την επόμενη σεζόν. Έτσι, επιτεύχθηκε το “happy end”, σε αυτή την ιστορία…

Όσον αφορά την έντονη επιθυμία του Άρη να κρατήσει τον Ίβηρα μέσο στο ρόστερ του, υπήρχαν αρκετοί αγωνιστικοί λόγοι:

α) Ναι μεν στον Άρη ετοιμάζονται για αρκετές μεταγραφές στο άμεσο μέλλον, ωστόσο, ήθελαν την διατήρηση ενός “κορμού” και ο Ματίγια είναι μέσα σε αυτόν, καθώς αγωνίστηκε σε πάρα πολλά ματς τα δύο τελευταία χρόνια (74 συμμετοχές, 5 γκολ, 10 ασίστ).

β) Η συνεργασία του με τον Λούκας Σάσα είναι πολύ καλή, επομένως, στόχος για τους ιθύνοντες του Άρη ήταν να ενισχύσουν την μεσαία γραμμή με την προσθήκη και άλλων παικτών και όχι να την αποδυναμώσουν.

γ) Ο Ισπανός είναι παίκτης ψυχολογίας, δείχνει πάθος και ένταση στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό δεξί του πόδι, μπορεί να προσφέρει σημαντικά πράγματα στην ομάδα.

Υπάρχουν στιγμές που μιλούν πολύ καλύτερα και δείχνουν ακριβώς, όλα όσα έβλεπαν οι άνθρωποι του Άρη στον Ματίγια τα τελευταία δύο χρόνια και παρά τις διαφορές που υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες, δεν παράτησαν την περίπτωση και επέμεναν για την παραμονή του. Δείτε μερικές…

To Top