Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Γαγιέγος απέναντι στον Άρη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Φελίπε Γαγιέγος και δεν αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Άρη.

Ο λόγος είναι πως ζήτησε να επιστρέψει στη Χιλή επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αυτός είναι και ο λόγος που ο Γαγιέγος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη καθώς στην συζήτηση που είχε το πρωί της Πέμπτης με τον Νίκο Νιόπλια υποστήριξε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά με αποτέλεσμα ο τεχνικός του ΟΦΗ να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Βέβαια το θέμα δεν είναι και τόσο απλό καθώς ο Φελίπε Γαγιέγος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και κατά συνέπεια δεν μπορεί να φύγει από τον ΟΦΗ, επειδή απλά το επιθυμεί ο ίδιος. Συν τοις άλλοις, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες το buy out του Χιλιανού ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ και κατά συνέπεια εάν υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του θα πρέπει να πληρώσει είτε το ποσό της ρήτρας, είτε η πρόταση που θα έρθει να ικανοποιεί τον ΟΦΗ γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται στην ομάδα να αφήσουν τον Χιλιανό να φύγει από το Ηράκλειο.

To Top