ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γι’ αυτό δεν υπήρχαν πορτοκαλί μπάλες στα γήπεδα της Σούπερ λίγκα!

Γιατί στα χιονισμένα γήπεδα της Superleague δεν υπήρχαν κόκκινες ή πορτοκαλί μπάλες, με αποτέλεσμα εκείνες που χρησιμοποιήθηκαν να μην γίνονται ορατές σε ορισμένες περιπτώσεις από τους τηλεοπτικές δέκτες; Δεν θα πιστεύετε την απάντηση…

Αρκετός λόγος έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με τις μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν στους αγώνες της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής της Superleague. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι σε τρία γήπεδα και συγκεκριμένα σε αυτά των Αστέρα Τρίπολη (με ΑΕΚ), Πλατανιά (με Λάρισα) και Παναθηναϊκού (με Κέρκυρα) ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλυμμένος από χιόνι.

Στα περισσότερα πρωταθλήματα του εξωτερικού, όπως και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουμε συνηθίσει σε ανάλογες περιπτώσεις να βλέπουμε κόκκινες ή πορτοκαλί μπάλες. Μπορεί εξάλλου εντός γηπέδου να μη δημιουργείται ιδιαίτερο πρόβλημα, μιας κι όπως τόνιζαν αυτόπτες μάρτυρες η μπάλα διακρινόταν πολύ καθαρά, δεν συνέβαινε όμως το ίδιο κι από τους τηλεοπτικούς δέκτες, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να μη γίνεται ορατή η μπάλα από την τηλεόραση.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που χρησιμοποιούνται αυτές οι λαχανί μπάλες κι όχι άλλου χρώματος, που θα τις έκανε πιο ευδιάκριτες; Η… αδυναμία της αθλητικής εταιρίας με την οποία συνεργάζεται η Λίγκα να παράσχει μπάλες κόκκινου ή πορτοκαλί χρώματος.

Για την περίπτωση όπου παρουσιαζόταν εξάλλου το συγκεκριμένο πρόβλημα, δηλαδή της χιονόπτωσης, η εν λόγω εταιρία έβγαλε τη φετινή σεζόν αυτού του χρώματος τις μπάλες, με αποτέλεσμα όταν επί παραδείγματι ο Αστέρας Τρίπολης αιτήθηκε να δοθούν κόκκινες μπάλες για το ματς με την ΑΕΚ, να πάρει την απάντηση από τη Λίγκα ότι δεν διατίθενται από την αθλητική εταιρία με την οποία συνεργάζεται ο συνεταιρισμός!

Οι Αρκάδες μάλιστα ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν δικές τους κόκκινες μπάλες που είχαν κρατήσει από την περσινή ευρωπαϊκή παρουσία τους, αλλά αναμενόμενα το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό, από τη στιγμή που δεν ήταν της ίδιας εταιρίας.

To Top