Γκάλης: “Βούρκωσα πολλές φορές στις 7 Μαϊου”

Ο άλλος Γκάλης! Ο Γκάλης που δεν ξέρουμε πολύ καλά. Ο Γκάλης που δεν τον μάθαμε και δεν τον ανακαλύψαμε επαρκώς σε αυτά τα 34 χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα.

Ακριβώς δυο μήνες μετά την άγια νύχτα της 7ης Μαΐου η οποία μέσα σε τρεις ώρες τον έκανε να βουρκώσει περισσότερες φορές απ’ όσες είχε δακρύσει σε όλη την προηγούμενη ζωή του, ο “γκάνγκστερ” στέκεται μπροστά στον καθρέφτη του και αυθυποβάλλεται για πρώτη φορά σε μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης…

Τριάντα πέντε προσωπικά πράγματα τα οποία οι άνθρωποι προτιμούν να κρατούν για τον εαυτό τους: αυτά αποκαλύπτει ο Γκάλης στο περιοδικό “People”, το οποίο κυκλοφορεί την Κυριακή, 7 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”. Το www.gazzetta.gr προδημοσιεύει σήμερα μερικά αποσπάσματα από την εξομολόγηση του μεγαλύτερου Ελληνα μπασκετμπολίστα στον Βασίλη Σκουντή.

* Από τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη μου… αν και δεν ήμουν ποτέ ανεύθυνος, έγινα πολύ πιο υπεύθυνος.

* Όταν φιλοσοφώ σκέπτομαι ότι… η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες, γι’ αυτό είχαν δίκιο οι αρχαίοι Ελληνες, που έλεγαν «παν μέτρον άριστον».

* Βούρκωσα πολλές φορές… στις 7 του περασμένου Μαΐου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν μου ο Αρης, και μάλιστα τα δάκρυα άρχισαν να μου φεύγουν προτού καν βγω στο γήπεδο, βλέποντας σκηνές από το παρελθόν κι ακούγοντας μια κουβέντα για τη μητέρα μου.

* Με τα πρώτα λεφτά που απέκτησα από το μπάσκετ… αγόρασα καινούργια έπιπλα για το σπίτι των γονιών μου στο Νιου Τζέρσεϊ

και θυμάμαι πάντοτε πόση χαρά ένιωσα εγώ, αλλά και πόση έδωσα στους ίδιους.

* Ο παιδικός ήρωας μου ήταν … o Superman.

* H μεγαλύτερη τρέλα που έκανα μικρός… ήταν όταν τσατίστηκα και έφυγα για μια εβδομάδα από το πανεπιστήμιο του Seton Ηall, ενώ μάλιστα ήμουν πρωτοετής, διότι πίστευα ότι ο προπονητής μου Μπιλ Ράφτερι με αδικούσε αφήνοντας με έξω από την πρώτη πεντάδα. Τελικά επέστρεψα με την παρότρυνση του προπονητή που είχα στο γυμνάσιο, του Μπιλ Μαγκίβερ, και όλα πήγαν καλά.

* Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω… αστροναύτης, επηρεασμένος από το ταξίδι του «Απόλλων 11» στη Σελήνη.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top