ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκάλης: “Είμαι πολύ περήφανος και για μένα και για την Ελλάδα” (video)

Ο Νίκος Γκάλης δήλωσε περήφανος για όσα ζει αυτές τις μέρες στο Σπρίνγκφιλντ και την ένταξή του στο Hall Of Fame, αλλά όχι μόνο για τον εαυτό του. Είναι περήφανος γιατί εκπροσωπεί την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ.

Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής υποστήριξε μεταξύ άλλων: “Είναι οπωσδήποτε σπουδαία στιγμή, η κορυφαία στιγμή για έναν  μπασκετμπολίστα που έχει σταματήσει την καριέρα του. Δεν μπορείς να φτάσεις σε πιο ψηλό σκαλί από αυτό. Είμαι πολύ υπερήφανος και εγώ και η οικογένειά μου που ανήκουμε σε αυτό το κλαμπ της ελίτ που είναι το Hall of Fame. Όμως νιώθω υπερήφανος και για την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ, για το γεγονός ότι μπορώ να αντιπροσωπεύω τα χρώματα της Ελλάδας”.

Για το γεγονός ότι είναι μόλις ο 6ος παίκτης που δεν έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ και μπαίνει στο Hall of Fame: “Οπωσδήποτε είναι δύσκολο να είσαι εκτός ΝΒΑ και να μπεις, οπότε αυτό είναι κάτι έξτρα, κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι θα είναι ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο, πολύ glamorous και πολύ ωραίο. Είμαι πολύ περήφανος και για μένα και για την Ελλάδα”.

Το βίντεο από τη NOVA με τις δηλώσεις του Νίκου Γκάλη

To Top