Γκάλης, Κούης και άλλοι σε 40 ιστορίες, “παίζουν μπάλα” σε ένα βιβλίο

Σαράντα ιστορίες από αθλητικές προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Ντίνος Κούης σε ένα βιβλίο.

Την Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012,στις 19.00 στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης(απέναντι από το Ιβανώφειο) θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Θαμμένες στιγμές» το οποίο έγραψε ο δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας.

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Αυτό το βιβλίο είναι ένα ντοκουμέντο ανάμεσα στη δημοσιογραφία και την ιστορία. Πραγματεύεται στιγμές που έζησα με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού. Θαμμένες στιγμές και κρυμμένες αλήθειες. Δεν ήμουν συμπαίκτης τους. Όχι. Ούτε συνεργάτης. Ούτε και φίλος με την βαθύτερη έννοια της λέξης.
Όμως, υπήρχε σεβασμός και αλληλοεκτίμηση. «Παράσημο» στη διαδρομή ενός  δημοσιογράφου.

Τις στιγμές αυτές τις μοιράστηκα μαζί τους και τους συνάντησα σε όλα. Σχεδόν σε όλα. Στα γκολ, στα κύπελλα, στις χαρές, στις απογοητεύσεις. Στις λύπες, στην αποθέωση, αλλά και στην κατακραυγή… Ήμουν εκεί. Τούτες οι ιστορικές συναντήσεις μου με 40 θρύλους των σπορ δεν γράφτηκαν ποτέ. Μέχρι σήμερα. Ήταν ο προσωπικός μου θησαυρός που αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας».

To Top