Γκάλης: “Στο πετσί του Έλληνα το μπάσκετ! Είμαι τραυματίας, τραυματίστηκα στο… τάβλι!”

Ο Νίκος Γκάλης είχε όρεξη για πλάκα ερχόμενος στο Αλεξάνδρειο για να συμμετάσχει στην εκδήλωση για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου. Προφασίστηκε… τραυματισμό για να μην παίξει, “αποκαλύπτοντας” ότι τραυματίστηκε στο… τάβλι!

Ο “Νικ” γνώρισε και πάλι την αποθέωση και τόνισε: “Ο σκοπός είναι μεγάλος. Συγχαρητήρια στην αστυνομία, στους συναθλητές μου. Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συχνά, να ερχόμαστε και να βοηθάμε τα μικρά παιδιά όσο μπορούμε” και πρόσθεσε: “Θυμόμαστε τα παλιά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα παλιά. Ότι έγινε στο γήπεδο, έγινε. Είμαστε όλοι μια παρέα, είμαστε φίλοι… Θέλω να πιστεύω ότι βοηθήσαμε τα παιδιά τότε, να φύγουν από άσχημα και να μπουν μέσα στα γήπεδα. Και τώρα ότι μπροούμε να το κάνουμε, θα το κάνουμε”.

Του επισημάνθηκε ότι οι βετεράνοι θέλουν να τον έχουν στην ομάδα τους για να παίξει και απάντησε: “Είμαι τραυματίας… Δεν μπορώ να παίξω… Τραυμαίστηκα στο τάβλι! Ό,τι παίξαμε, παίξαμε…”.

Για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ είπε: “Το έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μέλλον. Από τότε που σταμάτησε η μεγάλη παρέα, το μπάσκετ συνεχίζει και δίνει διακρίσεις. Είναι στο πετσί του Έλληνα το μπάσκετ, ταιριάζει στον Έλληνα…”.

To Top