ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκάλινατ: “Θα είμαι ηγέτης και σκόρερ! Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ” (video)

 O Ρομπέρτο Γκάλινατ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.

Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε μετά τις 20.00 στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη.

O ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ιδιαίτερα… ορεξάτος και αποφασισμένος να πετύχει με τη φανέλα του Άρη. “Θα είμαι ηγέτης και σκόρερ! Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ. Ήρθα για τον κόσμο του Άρη και την Ευρώπη”.

Για το λόγο που επέλεξε τον Άρη και τις προτάσεις από τις άλλες ομάδες είπε: «Έχω παίξει ξανά στην Ελλάδα και την αγαπώ τη χώρα και ένας ακόμη σημαντικός λόγος η συμμετοχή στο Eurocup είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω σε αυτό το επίπεδο».

Για το αν ανυπομονεί να παίξει μπροστά στον κόσμο του Άρη: «Ναι ανυπομονώ. Πάντα μου αρέσει να παίζω μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους».

Για το αν είναι έτοιμος: «Νιώθω απόλυτα έτοιμος, έπαιξα περίπου 30 παιχνίδια στην Κίνα και το μόνο που μένει είναι να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Γιάννη Καστρίτη και τι του έχει ζητήσει για το ρόλο του στην ομάδα: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς. Να είμαι ηγέτης και σκόρερ στην ομάδα. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και ότι άλλο ζητήσει η ομάδα. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη σεζόν. Αν θες να είσαι επιτυχημένος πρέπει να κερδίσεις όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείς, οπότε περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η χρονιά».

To Top