ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάμα: «Αισθανόμαστε καλά, έχουμε κίνητρο να συνεχίσουμε τις νίκες»

Ο Μπρούνο Γκάμα δήλωσε αισιόδοξος για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα τονίζοντας όμως και τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova…

Για το παιχνίδι: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα. Είναι μια εβδομάδα προσαρμογής με τον καινούργιο μας προπονητή. Αισθανόμαστε καλά, δουλέψαμε καλά και έχουμε κίνητρο για να πάρουμε ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα»

Για το πόσο τους επηρέασε η αλλαγή προπονητή: «Δουλεύουμε μαζί μόλις 4 μέρες. Χρειάζεται χρόνος. Δουλεύουμε πολύ και έχουμε κίνητρο να συνεχίσουμε το καλό σερί στο Ελληνικό πρωτάθλημα με μία νίκη».

Για το πώς περιμένει σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Ξέρουμε ότι είναι το πρώτο παιχνίδι για αυτούς. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις με τις ομάδες που προβιβάζονται γιατί έχουν υψηλό κίνητρο και θέλουν να πάρουν βαθμούς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε κίνητρο να συνεχίσουμε με τις νίκες».

Για το αν βοήθησαν οι δύο νίκες στο πρωτάθλημα ώστε να ξεχαστεί ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός:

«Είναι δύσκολο επειδή ο στόχος μας στην Ευρώπη ήταν να προχωρήσουμε κι άλλο. Το ποδόσφαιρο όμως συνεχίζεται. Στην ήττα χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά και πρέπει να βελτιωθείς. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα για το καλύτερο, ώστε να πετύχουμε ακόμα μια νίκη και να συνεχίσουμε».

Για τις δικές του καλές εμφανίσεις:

«Είμαι χαρούμενος αλλά χρειάζεται να συνεχίσω να δουλεύω και να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω τον σύλλογο και βάζω τα δυνατά μου για να κερδίζουμε».

To Top