ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάμα και Σόουζα μίλησαν στην Record και προέβλεψαν… Μπενφίκα (photo)

Μπρούνο Γκάμα και Ούγκο Σόουζα μίλησαν στην εφημερίδα της Πορτογαλίας την Record και προέβλεψαν την πρόκριση της… Μπενφίκα.

Οι δύο παίκτες (ο ένας νυν και ο άλλος πρώην) του Άρη μίλησαν στην εφημερίδα της πατρίδας τους (στον απεσταλμένο που ήρθε στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα) και ερωτώμενοι για τον σημερινό αγώνα ξεκαθάρισαν ότι και οι δύο πιστεύουν πως η πρόκριση ανήκει στην πορτογαλική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκάμα αναφέρει πως «Η Μπενφίκα έχει το πλεονέκτημα σήμερα, αν και στο ποδόσφαιρο είναι όλα δυνατά» ενώ συνεχίζει: «Η Μπενφίκα είναι το φαβορί παρόλο που δεν έχει παίξει ακόμη επίσημο παιχνίδι σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ».

Επιπλέον ο Γκάμα ξεχωρίζει από την πορτογαλική ομάδα τον Πίτσι με τον οποίο αγωνίστηκαν στην Ντεπορτίβο λέγοντας πως θα είναι καθοριστικός στον αγώνα και: «Είναι πολύ υψηλής ποιότητας παίκτης, με εμπειρία, και μπορεί να είναι ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Ο Πίτσι έχει τεχνική ποιότητα και είναι πολύ δυνατός σε τομείς αποφάσεων».

To Top