ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάμα και Φέτφα οδηγούν επιθετικά τον Άρη με συμμετοχή σε περισσότερα από τα μισά φετινά γκολ!

Το δίδυμο του Μπρούνο Γκάμα με τον Γιάννη Φετφατζίδη στα άκρα της επίθεσης του Άρη, είναι ενδεχομένως το πιο φορμαρισμένο αυτή τη στιγμή στη Super League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι πτέρυγες του Άρη πετούν… φωτιές, με τους δύο ποδοσφαιριστές να σκοράρουν, να δημιουργούν και να οδηγούν επιθετικά τον φετινό Άρη, έχοντας συμμετοχή στα 18 από τα 34 γκολ του Άρη!

Εδώ και αρκετές αγωνιστικές παίζουν μαζί στα δύο άκρα της επίθεσης, καθώς μονιμοποιήθηκε και ο Πορτογάλος στο αριστερό. Ξεκίνησε την σεζόν παίζοντας πίσω από τον φορ περιοχής, όμως ο Μίχαελ Ένινγκ αναγνώρισε πως στα άκρα θα του είναι περισσότερο χρήσιμος και δικαιώθηκε, βάζοντας πίσω από τον επιθετικό τον Ντάνιελ Λάρσον.

Ο Μπρούνο Γκάμα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 γκολ, ενώ έχει προσθέσει και μία ασίστ στο ενεργητικό του στο Πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να είναι πρώτος στις ασίστ με 6 συν τα 3 γκολ που έχει πετύχει. Αμφότεροι, πέτυχαν τα τελευταία τους κόντρα στον Πανιώνιο την περασμένη Κυριακή.

Συνολικά ο Άρης έχει πετύχει 34 γκολ, άρα οι δυο τους έχουν συμμετοχή στα μισά και παραπάνω από όσα έχουν σκοράρει οι “κιτρινόμαυροι” στην Super League σε 22 αγωνιστικές.

 

To Top