ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκάμα: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Σε δηλώσεις του στη κάμερα της NOVA, ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για την δύσκολη συνέχεια, για τους αντιπάλους αλλά και για το γεγονός ότι ο Άρης πρέπει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα που κατέχει σαν σύνολο και να αποκτήσει πλεονέκτημα Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη κάμερα της NOVA:

Για το ότι επέστρεψε στο αγωνιστικό σχήμα:

«Αισθάνομαι καλά, είναι κάτι που θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, να εντάσσονται στην ομάδα για να μπορούν να βοηθήσουν».

Για το ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και αν είναι αισιόδοξος:

«Προφανώς, υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια ακόμα. Ακολουθούν μετά τρία παιχνίδια σε δέκα μέρες και θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστούμε και να προσέξουμε τον εαυτό μας, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα, γιατί ξέρουμε τη σημασία τους. Είναι πολύ ισορροπημένα παιχνίδια, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι ομάδες που ισορροπούν στο παιχνίδι και θα ανταγωνιστούν πολύ και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθήσουμε σε κάθε ένα να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν μετά από τόσα χρόνια στον Άρη, αν είναι η πιο έντονη χρονιά:

«Είναι πραγματικότητα ότι αυτή τη σεζόν η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα και δεν είχε αυτή τη συνέχεια που θα θέλαμε όλοι να έχει. Από την ποιότητα της ομάδας περιμέναμε ότι θα έχει πιο σταθερή πορεία, αλλά όπως είπα είμαστε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να την εκμεταλλευτούμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

To Top