ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάμα: “Όλοι μαζί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε στο κανάλι YouTube της ΠΑΕ Άρης για τον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά και για την θέληση του κόσμου για την κατάκτηση του τίτλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε αρχικά: “Ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, το καταφέραμε, παίξαμε καλά. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα”.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είπε: “Η ομάδα είναι σε έναν καλό δρόμο, δουλεύει πολύ καλά. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι δύσκολο, πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Υπάρχουν δύο παιχνίδια, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα την Πέμπτη, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και είναι κάτι που μπορούμε να καταφέρουμε”.

Ρωτήθηκε για την δίψα που έχει ο κόσμος και απάντησε: “Ξέρουμε πόσο θέλει ο κόσμος το κύπελλο, μας το ζητάει καθημερινά. Το θέλουμε και εμείς, ελπίζω την Πέμπτη να γεμίσουν το γήπεδο, να κάνουμε την προσπάθειά μας όλοι μαζί, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και εν συνεχεία και την πρόκριση”.

To Top