ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Γκάνγκστερ”, “κίλερ” και μπάσκετ με αμαξίδιο!

Η ΚΑΕ Άρης δημοσίευσε φωτογραφίες από την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο Αλεξάνδρειο μαζί με τον “κίλερ” Χάρη Παπαγεωργίου, εκεί όπου βρέθηκε σήμερα για να στηρίξει τις ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο, ανήμερα της 39ης επετείου από το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη!

Η ΚΑΕ ανέφερε: “O Νίκος Γκάλης βρέθηκε σήμερα (02/12) το απόγευμα στο “Nick Galis Hall”, το μέρος, όπου πριν ακριβώς 39 χρόνια, στις 2 Δεκεμβρίου του 1979, έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΑΡΗ, κόντρα στον Ηρακλή. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών τίμησε με την παρουσία του τον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο και αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, ενώ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ και παλιό του συμπαίκτη στον ΑΡΗ, Χάρη Παπαγεωργίου.

Τιμήθηκε από την Ο.Σ.Ε.Κ.Α. (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο) και έκανε τις απονομές, μεταξύ των οποίων και αυτή του Κυπελλούχου Ελλάδας, στην ομάδα του Άτλαντα. Ο αξεπέραστος “Νικ” που δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε και με την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ με αμαξίδιο, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση”.

To Top