ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάνεα: «Δούλεψα πολύ για να είμαι βασικός και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό»

Ο Κριστιάν Γκάνεα μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος μπακ του Άρη στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports στάθηκε στις τρεις σερί νίκες του Άρη, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό και σχολίασε και τη δική του φετινή παρουσία. 
 
Αναλυτικά όσα είπε: 
 
Για το κλίμα στην ομάδα μετά τις τρεις σερί επιτυχίες την προηγούμενη εβδομάδα: «Το να χάνει με 0-5 στην έδρα σου είναι κάτι καταστροφικό. Έπρεπε να επανέλθουμε και το καταφέραμε και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε γιατί αυτός είναι ο στόχος της ομάδας να κερδίζει όλα της τα παιχνίδια».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή του Άρη: «Είμαστε καλή ομάδα. Δουλεύουμε καλά. Έχουμε καλή συνεργασία σε όλους τους τομείς. Οι τρεις τελευταίες νίκες αύξησαν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας, ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά».
Για το πως προσεγγίζουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα κάτι που αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία. Ο Άρης έχει δείξει πως με τις μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει σε κάθε έδρα και να κερδίσει κερδίσει παντού και αυτό θέλουμε να κάνουμε».
Για τη φετινή χρονιά στην οποία είναι βασικός μέλος της ενδεκάδας: «Μου αρέσει αυτό. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Έχω δουλέψει πολύ και εξακολουθώ να το κάνω σε όλες τις προπονήσεις. Στόχος μου είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά και μαζί με αυτήν και εγώ. Κοιτάω μόνο το επόμενο παιχνίδι και όχι πιο μπροστά και αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι ο Ολυμπιακός».
To Top