Γκάνεα: “Πέντε μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό μου με τον Άρη, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για μένα”

Ο Κρίστιαν Γκάνεα μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του πέντε μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον Άρη, μίλησε για τις διαφορές των δύο ομάδων δείχνοντας να ξεχνάει εύκολα τη διετία στους κιτρινόμαυρους, βγάζοντας μια πικρία.

Μιλώντας στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού από την Αυστρία είπε μεταξύ άλλων: «Βρισκόμουν στο δεύτερο χρόνο μου στον Άρη και πέντε μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου μου, πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον μάνατζερ μου. Ήταν νομίζω κάτι πολύ ενδιαφέρον για εμένα. Μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσουν οι οπαδοί. Μου αρέσει η ιστορία της. Και πέντε μήνες δουλέψαμε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Ερωτηθείς για τη διαφορά στο κλίμα μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού απάντησε ως εξής: «Είναι διαφορετικό, πολύ διαφορετικό. Υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα επίπεδα. Καλοί παίκτες, εξαιρετικό staff. Όλα είναι τέλεια. Στον Άρη είναι καλά αλλά δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για τον Άρη. Αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον κόουτς, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους. Είμαι χαρούμενος».

To Top