Γκάρι Νέβιλ: «Η Γιουνάιτεντ έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο ποδοσφαιριστών και προπονητών»

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως φάνηκε προχθές το βράδυ, μετά την ήττα με 3-2 από τη Γαλατασαράι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για την πορεία που έχουν φέτος οι «κόκκινοι διάβολοι», εξέφρασε τη στεναχώρια του για τον Ερικ Τεν Χαγκ και τόνισε πως ο αγγλικός σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε «νεκροταφείο» για ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν μία αξιόλογη παρουσία, όμως όταν πατούν το πόδι τους στο Νησί όλα ανατρέπονται.

«Λυπάμαι πολύ για τον προπονητή. Ξέρω ότι αρκετός κόσμος θα πει ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα, αλλά υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο σύλλογο που πρέπει να επιλυθούν εδώ και δέκα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος στο talkSPORT.

«Νομίζω ότι μέχρι να λυθούν αυτά τα προβλήματα, να βλέπουμε την ομάδα να έχει χαμηλή απόδοση, με παίκτες που δεν αποδίδουν όπως πρέπει. Έχει καταλήξει να γίνει νεκροταφείο για προπονητές και παίκτες, αν και δεν είναι δόκιμος ο όρος», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες που διαπρέπουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία δέκα χρόνια. Ήταν όλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και τους ήθελαν κάποιοι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι».

 

To Top