ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκάφα της αστυνομίας – Ενα ξεχασμένο πακέτο οδήγησε στην αναβολή του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ»

Η επέμβαση μπορεί να ήταν άμεση όμως ο συναγερμός ήταν λανθασμένος. Κι αν αυτό ήταν κάτι που εύχονταν όλοι, το γεγονός πως το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ αναβλήθηκε εξαιτίας ξεχασμένου πακέτου από άσκηση βόμβας, σίγουρα δεν θα έχει επιπτώσεις σε υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας.

Η αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 ώρα Αγγλίας όμως σχεδόν 15 λεπτά μετά, η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με την αστυνομία αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι.

Η αιτία ήταν ένα ύποπτο πακέτο, το οποίο είχε βρεθεί σε τουαλέτες του γηπέδου, το οποίο όμως όπως αποκάλυψε η Daily Mail και επιβεβαίωσε η αστυνομία του Μάντσεστερ, αποδείχθηκε πως ήταν προϊόν άσκησης των προηγούμενων ημερών.

Ο διευθυντής της αστυνομίας του Μάνστεστερ, Τζον Ο’ Χαρ τόνισε πως η εκκενωση του γηπέδου ήταν το καλύτερο δυνατό αφού έπρεπε να βεβαιωθούν όλοι ότι δεν θα κινδυνεύσει κόσμος. «Σε συνέχεια της ελεγχόμενης έκρηξης που έγινε σήμερα, έχουμε ανακαλύψει πως ήταν μια βόμβα άσκησης που είχε κατά λάθος ξεχαστεί από την αρμόδια εταιρία, μετά την άσκηση ετοιμότητας. Παρότι το αντικείμενο δεν περιελάμβανε ενεργά εκρηκτικά, στην εμφάνιση η συσκευή ήταν όσο πιο αληθοφανής γινόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

To Top