Γκέλα για τη Μπάγερν, 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης στο Μόναχο

Μετά από 19 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, η Βέρντερ Βρέμης κατάφερε να εκδικηθεί την Μπάγερν Μονάχου, φεύγοντας με το 1-1 από την Αλιάντς Αρένα.

Οι απουσίες του Χάνζι Φλικ (Τολισό, Κίμιχ, Ντέιβις) και η κούραση των διεθνών (στον πάγκο Γκνάμπρι, Σανέ) έφερε εναλλακτική ενδεκάδα και ντεμπούτο για τον 17χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό, Μουσιάλα!

Η Βέρντερ Βρέμης μυρίστηκε την ευκαιρία και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Παρότι ο Μάνουελ Νόιερ της στέρησε δις το γκολ σε σπουδαία ευκαιρία στο 14ο λεπτό, άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Έγκεστάιν και παρότι η Μπάγερν βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Κομάν (62’, 1-1), η ισοπαλία έμεινε ως το τέλος στην πρώτη εντός έδρας φετινή απώλεια των Βαυαρών, που θα μπορούσαν και να χάσουν αν στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Σάρτζεντ το πίστευε πιο πολύ στις δύο σημαντικές ευκαιρίες που είχε.

Μόνη στην δεύτερη θέση, εντελώς αθόρυβα, σκαρφάλωσε η αήττητη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι ασπιρίνες μολονότι ισοφαρίστηκαν με απίστευτο αυτογκόλ του τερματοφύλακα τους από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, βρήκαν τρόπο να αποδράσουν με 1-2 και πλέον βρίσκονται στον πόντο πίσω από την Μπάγερν Μονάχου.

To Top