Γκέλα Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα

Με αρκετούς μικρούς στη σύνθεσή του, ο Απόλλωνας επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Βαφέα, δείχνοντας… σημάδια ζωής και προκαλώντας νέο προβληματισμό στους γηπεδούχους!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι «αιφνιδίασαν» και ήταν καλύτεροι. Πίεσαν ψηλά και «άγγιξαν» το γκολ σε δύο περιπτώσεις, αλλά σε αμφότερες ο Κότνικ  αντέδρασε σωστά. Η πρώτη στο σουτ του Ντεφεντερίκο (12′) και η δεύτερη σε εκείνο του Βάρκα στο (17′) μέσα από την περιοχή του (στην εξέλιξη της φάσης ο Ντ’ Ούρσο πήρε το «ριμπάουντ» αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα). Στο ίδιοι διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μία καλή στιγμή (Καμαρά, 7′), αλλά κάπου εκεί ο Σπιριντόνοβιτς πέρασε στον άξονα και αυτό έδωσε στους «κυανέρυθρους» άλλη πνοή.

Ο Πανιώνιος μπήκε φουριόζος ωστόσο μετά το 55΄έπεσε η ορμή του, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν με άνεση ανέπαφη την εστία τους και διατηρώντας το ρυθμό εκεί που οι ίδιοι ήθελαν.

Μάλιστα η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του β΄ημιχρόνου ανήκε στον Απόλλωνα (στο 69΄) με πρωταγωνιστή τον νεαρό Ρώσση που έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Το «καμπανάκι» του Ρώσση δεν…ξύπνησε τους παίκτες του Μάντζιου και τέσσερα λεπτά αργότερα (73΄) το πλήρωσαν με τον Βαφέα να πιάνει στον ύπνο την άμυνα του Πανιωνίου και να δίνει το προβάδισμα στον Απόλλωνα «παγώνοντας» τη Νέα Σμύρνη (0-1).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σαραμαντάς (53′ Μαξίμοβιτς), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Κούρντι, Μασούρας, Καμαρά (46′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Σίντι Αλί (46′ Τσιλούλης), Ντουρμισάι.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Ντι Ούρσο, Βαφέας (89′ Ναζλίδης), Ρώσσης, Βάρκας (66′ Ακόστα), Ελ Χελβε, Ντεφεντερίκο (84′ Αγρόδημος) ,

To Top