Γκέσιος: “Είμαι πολύ χαρούμενος στον Άρη”

Για το πρώτο του γκολ με τη Βέροια και για τον πολύ δύσκολο αγώνα με τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε ο Γιάννης Γκέσιος, θέλοντας να δώσει άλλη μια φορά την δική του εξήγηση και για το περιστατικό μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γκέσιου στη κάμερα της NOVA:

Γιάννη, ήσουν ο άνθρωπος που έδωσες μ΄ ένα εκπληκτικό γκολ τη νίκη στον Αρη κόντρα στη Βέροια και θα θέλαμε να σταθούμε στις στιγμές που ακολούθησαν…

“Η χαρά μου είναι διπλή, διότι και το πρώτο μου γκολ σημείωσα με την ομάδα και χάρισα τη νίκη σ΄ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Και γι αυτό είμαι πολύ χαρούμενος”!

Ήταν ένα γκολ που το περίμενες…

“Το περίμενα πως και πως γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχα δύο καλές στιγμές. Εντάξει, δεν γίνανε γκολ, ενώ είχα και την κεφαλιά που πήγε στον Αγκάνθο”.

Και προκάλεσε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισες…

“Είχε γίνει ένα περιστατικό την προηγούμενη αγωνιστική. Ηταν μια κακιά στιγμή την οποία θέλω να αφήσω πίσω. Ηθελα να δείξω στον κόσμο του Αρη ότι δεν ισχύει τίποτα απ΄ αυτά που ακούστηκαν και ότι είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι σ΄ αυτή τη ομάδα”.

Αναφέρεσαι στο περιστατικό με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

“Ναι, δεν είχα σκοπό να θίξω κάποιον και ειδικά τον κόσμο του Αρη. Αυτό που έγινε οφείλεται στην ένταση του παιχνιδιού το οποίο τελείωσε και ήμασταν με 10 παίκτες, καταφέρνοντας να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, δεν σκέφτηκα κάτι και έγινε ότι έγινε”.

Ηταν, λοιπόν, αυτό το γκολ, μια απάντηση του Γκέσιου ότι είναι εδώ και ότι αγαπάει τον Αρη;

“Σίγουρα έτσι είναι”.

Πάτε τώρα στη Λιβαδειά και απ΄ ότι λένε οι περισσότεροι, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής σας, τέτοιου είδους παιχνίδια είναι δυσκολότερα από τα ντέρμπι…


“Σίγουρα είναι πιο δύσκολα γιατί σ΄ αυτά τα παιχνίδια δεν είσαι αουτσάϊντερ. Όταν παίζεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είσαι το αουτσάϊντερ και μπορείς να κάνεις ζημιές. Για εμάς είναι πιο εύκολο να αγωνιζόμαστε κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό γιατί στη κόντρα είμαστε πιο επικίνδυνοι. Ενώ το να μπορέσεις να φτιάξεις παιχνίδι και να είσαι εσύ από πάνω, είναι πιο δύσκολο”.

Τι είναι πιο δύσκολο να ξεπεράσει ο Αρης τα προβλήματά του ή τη δίψα του Λεβαδειακού για τα νίκη;

“Εμείς δεν κοιτάμε το τι κάνει ο Λεβαδειακός. Σίγουρα έχουμε πολλές απουσίες σ΄ αυτό το παιχνίδι, όμως όπως κάνουμε στα τελευταία ματς θα πάμε να παλέψουμε και να δώσουμε το 100% για τη νίκη”.

Με Γκέσιο βασικό, ως δεξία χαφ ή στην κορυφή, στη θέση του Αγκάνθο;

“Οπου θέλει ο προπονητής και όπου έχει ανάγκη η ομάδα θα παίξω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα”.

Αγωνιστικά πως περιμένεις το ματς;

“Είναι δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν πολύ συγκεντρωμένα και σφιχτά. Εμείς έχουμε τις απουσίες μας οι οποίες είναι πολύ σημαντικές, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό”.

Το άγχος φεύγει σιγά σιγά;

“Σίγουρα όταν κερδίζεις παιχνίδια, όπως αυτό με τη Βέροια, όπου πάνω κάτω είσαι στην βαθμολογική κατάσταση, μας δίνει τεράστια ψυχολογική δύναμη”.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιάννη Γκέσιου στην κάμερα της NOVA

 

To Top