Γκέσιος: «Μακάρι να μην σκοράρω σε φιλικό και να το κάνω στο πρωτάθλημα»

Δηλώσεις έκανε πριν την έναρξη του αγώνα του Άρη με την Καϊσέρισπορ, ο Γιάννης Γκέσιος. Ο νεαρός φορ ο οποίος απουσίαζε προληπτικά από τη σημερινή φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και κλήθηκε να σχολιάσει την ως τώρα πορεία της ομάδας στην προετοιμασία.

Αρχικά για την επιστροφή του στους «κίτρινους», ο 24χρονος φορ τόνισε: «Είναι ένα προσωπικό στοίχημα και μία δικαίωση για μένα. Είχα πέρυσι με την Επανομή ένα γεμάτο πρωτάθλημα και μία πολύ καλή σεζόν γεμάτη με γκολ κι πήρα την ευκαιρία που περίμενα επιστρέφοντας στον Άρη».

Εν συνεχεία σχολίασε την πρώτη του σεζόν στην ομάδα, επισημαίνοντας: «Ήταν πολύ δύσκολο να καθιερωθώ τότε, γιατί υπήρχαν πολύ ποιοτικοί και ξένοι παίκτες, όμως φέτος επέστρεψα και τα πράγματα είναι αλλιώς. Υπάρχει άλλη κατάσταση και θέλω να βοηθήσω και να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα».

Ο νεαρός στράικερ, μίλησε και για τη δυστοκία που παρατηρείται στον Άρη ως τώρα, εν αντιθέσει με την καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας, υπογραμμίζοντας: «Όντως έχουμε δώσει βάση κυρίως στην άμυνα, αλλά θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε και την επίθεσή μας. Θα γίνει αυτό κι έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε εκεί, αλλά σε πρώτη φάση κοιτάμε να έχουμε ένα δεμένο σύνολο και μία σφιχτή ομάδα», για να συμπληρώσει «Εγώ προσωπικά προτιμώ να σκοράρω στο πρωτάθλημα στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας, παρά σε κάποιο φιλικό. Μακάρι να γίνει έτσι».

Τέλος, τόνισε πως βλέπει το φετινό Άρη, σχολιάζοντας «Υπάρχει άλλη πολιτική, άλλη κατάσταση λόγω και της κρίσης κι ελπίζω να βγει σε κάτι πολύ καλό».

To Top