Γκίκας: “Θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο έμπειροι από πέρυσι”

Ο Νίκος Γκίκας εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Άρης θα είναι πιο ανταγωνιστικός αλλά και πιο έμπειρος σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Μιλώντας για το ξεκίνημα της νέας σεζόν ο γκαρντ των κίτρινων ανέφερε: «Εύχομαι υγεία σε όλους μας που είναι το πιο βασικό. Η ομάδα φτιάχνεται κατά ένα μεγάλο μέρος από την αρχή. Δύσκολα να βάλουμε στόχους εξαρχής, καθώς λείπουν τουλάχιστο πέντε βασικοί παίκτες. Θεωρώ όμως ότι θα διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την περσινή έβδομη θέση και μακάρι να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να κατακτήσουμε μια όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση».

Συγκρίνοντας τον φετινό Άρη με τον περσινό ξεκαθάρισε πως «το ρόστερ δεν έχει κλείσει στις θέσεις των ψηλών. Χρειάζονται ακόμα δύο προσθήκες. Σίγουρα είμαστε πιο έμπειροι σε σχέση με πέρυσι. Με τις προσθήκες των Τόμας και Πάσαλιτς η περιφέρεια γίνεται πιο έμπειρη και πιο μπαρουτοκαπνισμένη. Χάσαμε πέρυσι κάποια παιχνίδια λόγω απειρίας και είναι κάτι που διορθώθηκε. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στα παιχνίδια που θα κριθούν στον πόντο».

Για το γεγονός ότι η ομάδα θα έχει τη νέα σεζόν ξένους στη σύνθεση της: «Έχει σημασία για το πώς θα προσαρμοστούμε στον Άρη και εμείς και αυτοί που θα έρθουν. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και η διαφορά από το να έρχεσαι από μια άλλη ομάδα είναι τεράστια. Αλλιώς είναι να παίζεις μπροστά σε 100 άτομα και αλλιώς μπροστά σε 2.000. Πιστεύω πως θα τα βρούμε γιατί στην ομάδα υπάρχουν πολύ καλά παιδιά και θα βοηθηθούμε όλοι απ’ αυτό».

Για τους δικούς του στόχους: «Να είμαι καλύτερος από πέρυσι και μέσω της ομάδας να διακριθώ και εγώ αλλά κυρίως η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

To Top