ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκίκας: «Θεωρώ πως ο Άρης θα τερματίσει τρίτος»

Ο Νίκος Γκίκας, που αγωνίζεται πλέον στην Κηφισιά ενώ στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Άρη, μίλησε για το σαββατιάτικο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την εικόνα των «κίτρινων».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Άρη: “Ήταν ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε σκορ και θέαμα, αλλά ήταν ένα ιδιαίτερο ματς και στο τέλος ήταν πολύ αγχωτικό. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίποντο του Γουότερς στο τέλος και στην καλή άμυνα που έπαιξε στην επαναφορά ο Άρης. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το καλάθι του Μούρτου”.

Για το πρωτάθλημα: «Είναι πιο ανταγωνιστικό και αυτό φαίνεται. Υπάρχουν και περισσότερες ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό κάνει καλό στο πρωτάθλημα της χώρας. Ο ΑΡΗΣ έχει συμμαζευτεί με τον κ. Λάσκαρη στο ‘τιμόνι’, έχει καλή ομάδα και ο ΠΑΟΚ και βλέπουμε πως οι περισσότερες ομάδες έχουν και καλούς Έλληνες παίκτες. Είναι δύσκολο να πεις που θα τερματίσει η κάθε ομάδα, αλλά θεωρώ πως ο Άρης θα πάρει την 3η θέση. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και είναι πολύ πιθανό να δούμε και σπάσιμο έδρας στα πλέι-οφ».

Για τον Άρη: «Ο κ. Λάσκαρης έχει συμμαζέψει πολύ την ομάδα και με το προπονητικό τιμ έχουν φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο που έχει κάνει πολλές υπερβάσεις».

Για τους στόχους της Κηφισιάς: «Πρωταρχικός στόχος ήταν η γρήγορη σωτηρία, κάτι που έχει επιτευχθεί. Αν καταφέρουμε να μείνουμε στην 5η θέση, θα μπορούμε να μιλάμε για εκπληκτική πορεία. Είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε γι΄ αυτό. Έχουμε βάλει στόχο την 5η ή στη χειρότερη την 6η θέση».

To Top